VENEMALLIT


Nuolet DELPHIA - AITOA TILAUSTYÖTÄ, JUURI MAKUSI MUKAINEN!
Delphiat ovat tilaustyönä valmistettuja, kestäviä ja turvallisia perhepursia, joiden hinta-laatu suhde on vertaansa vailla.

PERUSVARUSTELU ON TODELLA KATTAVA: mm. Webaston lämmitin, septitankki, maasähkö, lämminvesivaraaja, jääkaappi, rullagenoa (tai fokka), isopurje ja Raymarinen loki+kaiku sisältyvät jo veneen perushintaan (D29.2-40.3). (Vertaile huolella eri veneiden perusvarustelun kattavuus, niissä on huimia eroja!)

Runsas mahongin käyttö antaa sisätiloille lämpimän tunnelman. Mahongin vaihtoehtoina ovat täyteläinen kirsikkapuu ja vaalemman sävyn ystäville pyökki.

Delphia on aito tilaustyönä tehtävä vene. Perheyrityksen palvelu on joustavaa - voit vaikuttaa moniin sisustusratkaisuihin ja kansijärjestelyihin: levanki ruffin katolla tai avotilassa? German sheeting? Lisäknaapit?


Nuolet KANKAAT
Sisustuskankaiden värejä on kymmeniä - valitse runsaasta valikoimasta mieleisesi tai lähetä tehtaalle vaikka oma kankaasi jos ei valikoimasta löydy sopivaa!Nuolet SPRAYHOOD JA BIMINI+TELTTA-YHDISTELMÄ
Sprayhood-kankaita löytyy myös joka makuun. Kävisikö klassinen tummansininen? Vai ehkä rohkean keltainen? Lisävarusteena saatava avotilan teltta-bimini-yhdistelmä tuo huikeasti lisätilaa veneeseen ja bimini antaa suojaa kuumuutta ja uv-säteilyä vastaan.
Nuolet RUNKO JA KYLKIRAIDAT
Kylkiraidan värin voit valita viidestä vaihtoehdosta: tummansininen, burgundi, kirkkaansininen, mattahopea tai värilliseen runkoon sopiva valkoinen.Runko voi olla joko valkoinen, burgundin värinen tai sininen.


Nuolet LOISTAVA RATKAISU MATALIIN SATAMIIN HALAJAVALLE - SWING KEEL!
Mikäli matalat luonnonsatamat houkuttavat ja syväys arveluttaa on Delphia 26:sta 40.3:aan asti VALITTAVISSA MYÖS SWING KEEL versio!!! Huomattavaa on, että toisin kuin matalat kölivaihtoehdot, "Swing keel" ei juurikaan vaikuta purjehdusominaisuuksiin, koska kölin "pinta-ala" on samaa luokkaa kuin normaalin kölin.
33736 | Copyright © 2007-2009 Delphia Yachts Finland | Tähteläntie 6 | 10210 Inkoo | T: +358 9 23165526 | www.delphia.fi