ASIAKKAILTA

Myytyämme edellisen veneemme 19 vuoden jälkeen syyskuussa 2007 aloimme etsiskellä uutta, asuttavampaa isompaa venettä. Kävimme tutustumassa useisiin 34 – 36 jalkaisiin vaihtoehtoihin. Kesälomapurjehduksella olimme jo tutustuneet viereen parkkeerattuun Delphia 37:aan Maarianhaminan itäsatamassa. Vene teki oitis vaikutuksen varustuksineen, sisustuksineen ja puutöineen, myös ulkonäkö miellytti.

Päädyimme lopulta kaksikajuuttaiseen Delphia 37:aan, ”kaikilla mausteilla”, oikeastaan vain keulapotkuri jätettiin pois koska vene kääntyy herkästi muutenkin. Syyskuussa tilattu vene oli valmiina etuajassa. Tähänastiset kokemuksemme ovat olleet kaikin puolin todella positiiviset. Suosittelemme vilpittömästi. Kiitokset Johnille ja Marille hyvin toimitetusta veneestä.

s/y Amaranta
TAPIO KOHONEN, venekerhon sihteeri
ANNELI KORVENPÄÄ, päiväkodin johtajaEnsimmäinen kesä on mennyt onnellisesti ja olemme olleet päivä päivältä tyytyväisempiä valintaamme (Delphia 28). Se on juuri meidän tarpeisiimme ja toiveisiimme sopiva vene.

Hieno vene! Tuskin maltamme odottaa ensi kesää.

ALIISA JA PAULI JALASMAAIhastuimme heti Delphia 33:n laadukkaaseen puusepäntyöhön. Muutenkin sisätiloista on saatu toimivat ja säilytystiloja on jopa viisi henkiselle perheelle ruhtinaallisesti. Viime kesäinen kolmen viikon ensipurjehdus osoitti, että purjehdusominaisuudet ovat perheveneeksi erinomaiset.

Suomen Delphia-tiimi on hoitanut asiat sujuvasti ja mutkattomasti ja ennen kaikkea ollut aina tavoitettavissa.

JANNE MELLIN
Senior IT ArchitectVenenäyttelyssä tutustuimme Delphia 29 veneeseen, joka oli kuin toiveidemme täyttymys (olimme alunperin hankkimassa käytettyä). Delphia 29:ssä tuntui olevan kaikki kohdallaan: Runsas varustelu, hyvät järjestelyt, kursailematon tyyli, rakenteet vankkaa tekoa ja työnlaatu virheetöntä. Hinta ja hinta-laatusuhde tuntuivat olevan juuri kohdallaan. Meidät oli myyty! Käytössä Delphia 29 on osoittautunut onnistuneeksi valinnaksi. Tilaa on koko perheelle, mutta yksinpurjehduskin sujuu hyvin. Varastotilaa on reilusti ja tankkikapasiteetti runsas. WC-suihkutila on konstruoitu märkätilaksi, jossa voi peseytyä kunnolla.

Maahantuojan ystävällisellä opastuksella valittiin tarvittava kiinnitys-, turva- ja muu varustus. Pienyrityksen henkilökohtainen palvelu, neuvonta ja yhteydenpito on jatkunut kaupanteon jälkeenkin hyvin.

MAURI LINDHOLM
laivanrakennus DI, veneseuran katsastajaI am extremely pleased with my boat (D 40)! I sailed her up from Gdansk to Nauvo and I was surprised how easy she was to handle and really stable even in rough conditions. Well finished, extremely spacious and comfortable, I am very impressed!

I am happy to recommend Delphia boats and Delphia Yachts Finland sales
and service team. They have been very helpful and friendly.

KAREN HUTTON
pharmacist director33736 | Copyright © 2007-2009 Delphia Yachts Finland | Tähteläntie 6 | 10210 Inkoo | T: +358 9 23165526 | www.delphia.fi