VALMISTAJA

PERHERYRITYKSEN JOUSTAVUUS JA KUNNIANHIMO OVAT TUONEET MENESTYKSEN
Delphian tehdas sijaitsee Puolassa, Oleckossa. Veljekset, Wojciech ja Piotr Kot perustivat tämän perheyrityksen vuonna 1990 nimellä "Sportlake". Vuonna 2003 yrityksestä tuli Delphia Yachts. Toiminta on kasvanut tasaisesti ja hallitusti ja nyt Delphia Yachts on yksi Euroopan suurimmista venevalmistajista, joka työllistää yli 600 työntekijää.

Delphian omia, Delphia merkkisiä purjeveneitä valmistuu tehtaassa vuosittain noin 350 kappaletta. Alihankintana Delphia valmistaa vuosittain tuhansia venerunkoja ja veneitä monille, tunnetuille moottorivene- ja purjevenevalmistajille.

Delphia valmistetaan huolellisen laaduntarkkailun alla. Delphia veneiden valmistuksessa noudatetaan ISO 9001 ja Germanischer Lloydin laatusertifiointeja (katso Germanischer Lloydin esite-pdf ).

Veneiden varustelu on laadukas - Delphia on valinnut kumppaneikseen alan luotettavat ammattilaiset: Raymarine, Lewmar, Volvo Penta ja Selden.

Huolellisen kuluseurannan ja aktiivisen laatutarkkailun ansiosta veneiden hintataso on onnistuttu pitämään edullisena - Delphia on hinta-laatu-suhteeltaan ylivertainen. Perustajaveljekset, Wojciech ja Piotr Kot työskentelevät yhä aktiivisesti yrityksessä ja laatu on heille henkilökohtainen kunnia-asia!

Hyvästä after sales palvelusta vastaa Delphia Yachtsin oma huoltotiimi , joka tarpeen vaatiessa tulee paikalle ja korjaa puutteet ripeästi ja ammattitaitoisesti.

Suhteellisen pienen valmistusmäärän ansiosta käytettyjen markkinoilla "ei ole tunkua" Delphia veneistä - se on nopeasti ja helposti jälleenmyytävä vene.

Delphia Yachts KOTin kotisivut löytyvät osoitteesta: www.delphiayachts.pl33736 | Copyright © 2007-2009 Delphia Yachts Finland | Tähteläntie 6 | 10210 Inkoo | T: +358 9 23165526 | www.delphia.fi